Oteos Consultancy Group

Hospitality | Leiderschap | Teamontwikkeling

"The thousands of decisions employees make every day,
have most impact on your customer experience"

Employee Experience

Medewerkers zijn de meest kritische factor voor een succesvol bedrijf. U kunt het meest comfortabele bed in uw hotel hebben staan of het beste eten in uw restaurant serveren, maar als uw personeel niet in staat is om consequent een uitstekende klantervaring te bieden, heeft de basis van uw bedrijf weinig impact.

Hospitality

Gastvrij werken is een centrale focus van Oteos, consequent binnen alle disciplines van onze organisatie. Service is wat je mensen biedt en gastvrijheid is hoe je mensen laat voelen! Organisaties moeten elke dag het verschil maken door gastvrij te werken, of het nu gaat om de interactie met leveranciers, klanten, personeel of collega's onderling.

Customer Experience

Zonder klanten, geen business! De primaire focus van een organisatie moet gericht zijn op de beleving van de klant. Aangezien de klantbeleving van invloed is op alle onderdelen van uw bedrijf, bent u als organisatie moreel verplicht ervoor te zorgen dat elke klant bij elk contactmoment een uitzonderlijk niveau van service ervaart. Wanneer heeft u voor het laatst een fantastische klantbeleving gehad?

Over Oteos

We helpen organisaties bij het verhogen van hun productiviteit. Hoe? Door het bieden van excellente klant en medewerkersbelevingen! Wij geloven dat de kracht van een organisatie voornamelijk wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere medewerker maakt op zijn eigen unieke manier het verschil voor de organisatie en haar klanten, net zoals de organisatie dat voor haar medewerkers doet. Wij zijn ervan overtuigd dat positief & verbindend leiderschap de sleutel tot succes is. Het leidt tot tevreden en gelukkige medewerkers & klanten..

 

Het recept voor een gezond bedrijf

 

Wij ervaren dat klanten een positievere ervaring hebben met producten en diensten van organisaties met een hogere medewerkerstevredenheid. Wij helpen u een omgeving te ontwikkelen waarin medewerkers zich inzetten voor het succes van uw organisatie. Door te doen wat juist is voor uw klant en het maximaliseren van de sterke punten van uw medewerker! Oteos biedt een wereld aan strategieën en methoden waarmee we een werkplek creëren waar mensen zich gezien, gewaardeerd, veilig en geïnspireerd voelen.