De kunst van goed werkgeverschap!

Het is niet zo makkelijk als het lijkt! 

Unieke geschenken

Wij bieden een mooie selectie met unieke geschenken om uw waardering aan uw medewerkers te tonen en tegelijk de mogelijkheid de mensen en teams binnen uw organisatie te ontwikkelen. Natuurlijk is er geen mooier cadeau dan persoonlijke aandacht en tijd maken voor je medewerkers, maar een klein cadeautje schaadt de relatie niet en kan wonderen doen en kan de reguliere samenwerking versterken.

We hebben Customer Engagers en Staff Connectors – ontwikkeld. Een leuke collectie met unieke geschenken die impact hebben op uw medewerkers en klanten of andere zakelijke relaties. Bestaande uit natuurlijk een hapje, en een drankje maar ook iets leuks of iets persoonlijks dat bijdraagt ​​aan ontwikkeling!

Wat zijn de mogelijkheden? 

Opties voor elk budget

Persoonlijke noot

Pakketpost of brievenbuspakket

Nederlands of Engels

Snacks meerdere mogelijkheden

Drankjes meerdere mogelijkheden

Uitdagend kaartspel of praktische werkvorm

Iets voor wat lol

Laat ons weten wat je zoekt in een doos en we brengen alles bij elkaar! 

Thanks For Caring Box


Een doos vol liefde voor wie zorgen voor en geven om anderen! Geen enkele werkomgeving heeft de afgelopen tijd zwaarder onder druk gestaan ​​dan de zorgsector. Sinds de uitbraak van Covid-19 zijn onze verwachtingen van gezondheidswerkers hoger dan ooit tevoren. Of het nu de verpleegkundige, huishoudster, fysiotherapeut, verpleegkundig assistent, arts of iemand anders in de zorgsector is, ze verdienen allemaal erkenning voor hun toewijding in deze moeilijke tijd.

Wat is er nu een mooier gebaar dan uw medewerkers te verrassen met de "Thanks for Caring box". Een blijk van waardering en een steuntje in de rug om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

De box wordt zorgvuldig naar uw wensen samengesteld. We hebben een fijne selectie van producten en sprankelende werkvormen. We kunnen de lay-out en inhoud op maat maken, uw logo toevoegen, verzending regelen of de persoonlijke noot in de doos verwerken.

Temporary Out Of Office Box


De toch al veranderende werkdynamiek kreeg een boost sinds de Covid19-uitbraak. Mensen over de hele wereld kwamen in lockdowns en werden gedwongen om thuis te werken! Helaas wordt het jaar 2021 niet anders. Veel werkgevers zoeken naar manieren om hun personeel te ondersteunen zoveel mogelijk aanpassen in deze moeilijke tijden. De balans tussen werk en privé is veranderd en daarmee ook de teamdynamiek en het de wijze van persoonlijke ontwikkeling.

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw medewerkers te ondersteunen? Ooit gedacht aan de “Temporary Out Of Office Box”? De ultieme box om uw medewerkers waardering te tonen en geef zowel persoonlijke als teamontwikkeling tegelijkertijd een boost.

Niets is beton gegoten. Er is ruimte om de box aan te passen aan uw persoonlijke wensen en budget. We kunnen de lay-out en inhoud op maat maken, uw logo toevoegen, verzending regelen of verwerk de persoonlijke notitie in de box.

VRIJMIBO Box


Work hard, play hard! Het einde van een week hard werken, schreeuwt om een ​​feestje! Reden genoeg voor een klein feestje onder collega's of vrienden om gezellig bij te kletsen en stoom af te blazen. Om het weekend te vieren, maar ook om een ​​moment van echte verbinding te hebben! Op kantoor, je favoriete café om de hoek of sinds de Covid-19 pandemie op Zoom of Teams vanuit huis achter je scherm!

Wil je er eentje organiseren voor uw medewerkers, clubleden of misschien zelfs familieleden? Laat het ons weten en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.


We hebben een grote selectie van producten en zelf ontwikkelde sets van uitdagende kaarten met missies, vragen en dilemma's. Genoeg voor een lange middag of avond vol goede gesprekken en gezelligheid!

De Workshop

Liever een van onze inspirerende workshops om jouw team te ontwikkelen? Uw klanten aan u binden? Of de kunst van goed werkgeverschap beheersen? We bieden een breed scala aan impactvolle workshops om aan uw behoeften te voldoen en uw team te laten groeien.  

Onthoud: "Als je wilt dat een plant groeit, begin je er niet aan te trekken. Je verzorgt hem, geeft hem water en zorgt dat hij in de juiste omgeving staat”.

Let the magic work for you! 

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso