Hoe het begonnen is

Het begon allemaal in 2011...
Met een graad in toegepaste psychologie op zak, beleefde Jeffrey Kronenburg een onwerkelijk moment van vrijheid waarin de wereld aan zijn voeten lag. De arbeidsmarkt bleek echter verzadigd en het zoeken naar werk was een voltijdbaan geworden. Doordat er weinig vooruitgang werd geboekt, ontstonden al snel creatieve ideeën om de wereld te verbeteren door mensen en organisaties te verbinden en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Oteos was een feit!

The working human being is something Jeffrey has always been intrigued by as work embraces an important part of our existence. It is not for nothing that he graduated in age-conscious management with the personal philosophy of keeping employees healthy, motivated and involved within organizations as long as possible.

Kort nadat hij Oteos begonnen was, kreeg Jeffrey een baan aangeboden. Terwijl hij verschillende managementfuncties bekleedde in verschillende industrieën, ontwikkelde Oteos zich langzaam langs de zijlijn en werd het door sommigen de 'slapende reus' genoemd.

Gedreven door de liefdevolle mensen om hem heen en de ervaring die hij al had opgedaan in het veld, werd de Reus gewekt. In 2018 kwam zijn vrouw, Mikki Kronenburg, bij het bedrijf en bood veel kennis op het gebied van Healthcare en Hospitality. 

Samen met een klein maar gemotiveerd team van specialisten en ervaren experts maken zij dagelijks het verschil voor organisaties, hun medewerkers en klanten.

"We zijn trots op de impact die onze passie voor mensen heeft"

Inmiddels is Oteos een internationale speler op de markt van employee experience, customer experience, positief leiderschap en teamontwikkeling!

Laat ons u en uw medewerkers inspireren en samen uw organisatie ontwikkelen!